Зареждане…
Телефон за връзка: +359 888 43 8001

Образна диагностика

Ехография

Ехографията е неинвазивно изследване, което дава възможност да прегледаме и оценим всички вътрешни органи – без да се налага да се упоява пациента, без болка и без стрес.

Ехографското изследване е уникално по рода си, защото ни дава ценна клинична информация не само за формата, структурата и размера на органите, но и за тяхната функция.

Незаменимо изследване при болести, свързани с функцията на черния дроб, жлъчния мехур и бъбреците; при всяко съмнение за туморно заболяване в областта на коремната кухина (под ехографски контрол могат да се извършват контролирани биопсии на всички коремни органи); за установяване и проследяване на нормална и патологична бременност; при ендокринопатии като „Синдром на Къшинг“ и „Болест на Адисон“; за оценка  на щитовидната жлеза, очите и много други.

Рентгенография

Нашите лекари имат опит в направата и интерпретацията на всички  рентгенографии.

Работим с референтна клиника, разполагаща с дигитален рентген.

Във ветеринарна клиника „София“ се издават международно признати сертификати (вкл. FCI и IEWG) за състоянието на тазобедрените стави. Оценката се поставя от сертифициран експерт в областта на тазобедрената дисплазия и член на Германска асоциация на рентгенолозите за генетични заболявания на опорно-ставния апарат и костите (GRSK).