Зареждане…
Телефон за връзка: +359 888 43 8001 | Клиниката работи само с предварително записани часове!

Клиентите за нас

Вашето мнение е много важно за нас!
Ще се радваме да разберем какви са впечатленията Ви от клиниката и нашата работа.

Искам да изкажа огромното си възхищение от професионализма и най-вече любовта към животните, което се усеща в клиниката. Искам да благодаря на Д-р Джамбазов за човечността и търпението да отговори на всичките ми въпроси. Ако всички хора работеха така, щяхме да живеем в един много по-красив свят. Благодаря Ви, спечелихте и мен, и животинката ми с прекрасното си отношение!

Ан Блейк

Чудесен екип от млади специалисти! Имат невероятно отношение към животните, споделят всякаква информация, която ви е нужна и е важна. Клиниката е и много добре оборудвана! Наложи се да извършат операция на окото на котарака ми и се справиха страхотно!

Момчил Степанов

Много съм доволна от екипа на клиниката- особено от работата на д-р Крайнев. През м.юни миналата година моят котарак / тогава на 3 години/ щеше да починея, поради грешна диагноза и лечение на друг лекар. Донесох животното при д-р Крайнев, оставих го на стационар и лечение в клиниката и досега се гледаме здрави вкъщи.
Докторът е знаещ и можещ човек. След този случай аз го препоръчвам на нуждаещите се. Екипът на клиниката е млад и знам, че ще придобие опит и знания под ръководството на д-р Крайнев. Благодаря!

Венета Стоянова

Най- добрата клиника в София е ветеринарна клиника „София“!
Можещи, знаещи, добри,слънчеви и чисти в отношенията си към пациенти и техните стопани!
Любовта към животните е една от най- силните  черти, изграждащи характера на Вашата клиника!
Хигиената… – такава не съм виждала в нито една клиника и болница.
С огромна благодарност към д-р Крайнев и целия екип на ветеринарна клиника „София“ –
Фрея,  Атила, Мика и сем. Кюлумови Ви обичат и Ви се доверяват напълно!

Сем. Кюлумови

Благодаря на д-р Мирослав Крайнев за грижите и невероятното отношение към нашето лабрадорче. Вниманието, което ни отделя винаги, когато го посещаваме, е рядко срещано, по-скоро не сме попадали на лекар, който толкова много да обича пациентите си и така разбираемо да говори за проблемите и тяхното решаване. Благодаря! 🙂

Илияна Жотева

Не съм ходила все още там защото съм в чужбина, но познавам докторите и зная как те се грижат за животните!
Специално д-р Мирослав Крайнев!
Преди години той се грижеше за моето куче, което е с Автоимунно заболяване. Любовта  и вниманието с което обгражда пациентите си.
Е д-р Крайнев, Пири все още е жив… оцеля над 10 години!!!
Пожелавам ти от все съце много успехи и много много пациенти.
И със сигурност ще Ви посетим когато си дойда! Успех!

Теодора Жечева

Това е най-добрата ветеринарна клиника в София! Прекрасни млади специалисти, които обичат животните и знаят, какво да правят с пациентите си! Лекуват кучето ми от години и съм страшно доволна! Хигиената на е космическо ниво и смело мога да заявя, че това е най-чистото място в София, където съм била! Горещо препоръчвам д-р Крайнев и д-р Джамбазов!

Надя Атанасова

Най-добрата клиника с най-добрите доктори! Специални бкагодарности на Д-р Крайнев. Благодарим ви за вниманието и грижите! 🙂

Никол Радева

ХОРАТА в клиниката имат огромни и добри сърца и са прекрасни професионалисти!!!

Мая Петрова

Прекрасни сте!!!!Благодаря ви за всичко, което правите!!!

Райна Косовска

Най-добра клиника в България – любезни лекари и изключително обслужване!

Анелия Василева

Най-добрите професионалисти! Благодаря за грижите за моя зайо байо!

Елица Христова

Много добра клиника с много добри доктори с големи сърца!!! Важно е да бъдем хора, а Вие наистина сте такива! Благодаря Ви за всичко, което направихте за мен и моите любимци. Пожелавам Ви много успехи занапред! 🙂
Препоръчвам тази клиника!

Далия Стоянова

Имаме две кучета и една котка, които редовно посещават ветеринарна клиника София.

На екипа и по-специално д-р Милев разчитаме вече повече от две години и винаги сме били обгрижвани с много внимание, топла грижа и професионализъм.

В допълнение понякога ни се налага да потърсим тяхната помощ в извънработно време, но винаги когато ни се е налагало, екипа реагира бързо без значение дали е почивен ден и в коя част на денонощието ги търсим – винаги са готови да обърнат внимание на притесненията ни свързани с нашите кучета и котка, колкото и неоснователни да са те понякога.

Благодарим безкрайно на екипа на д-р Милев и ги препоръчваме на всеки, който държи на добрата грижа на своя домашен любимец.

Сем. Пенчеви, Джак, Роко и Ная

Имам две сиамски котки и те са неразделна част от моето семейство, за която се старая да дам най-доброто от себе си в грижата за тях.

Във ветеринарна клиника София открих приятели, чиято мисия и философия за грижата към животните съвпада с моите изисквания.

Препоръчвам ги на всеки.

Ралица Корназова